"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Fashionista. A word made up to describe women who live and breathe fashion. Typically, when one hears the word "fashionista" only one name come to mind to epitomize this stylish woman: Carrie Bradshaw. That's right. The fictional character from the TV series "Sex and the City," as portrayed by Sarah Jessica Parker, who took fashion to a whole new level.
italic bold

NETWORK



FOLLOW ME



RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


Uwaaaa!!!bencinye!!!
Saturday, June 25, 2011 at 3:58 PM


angryAssalamualaikum wbt
eeeeeeeeeeeeeee!!!!!:face33:rezaq gileer!!!!!:118:geramnye aku!!!!:face3:xsuke!!!xsuke!!:49:
ko tau tak??iiii!!!geramnye!!!dengan ini,keputusan tlah diputuskan bahwasanya,apabila mase OUTING,budak2 skolah Menengah Imtiaz dungun xdibenarkan pulang ke rumah.Sama ada dengan ibu bapa,xleh balek rumah mase outing.:face61:uwaaaaa!!!!:face47:kenape mcm ni????:face14:bakpe gini????:124:sedihnye..:face59:padahal mase outing lhaa mase yg sesuai aku balek rumah kalo minggu tuh xleh balek rumah..:face47:hoho...bakpe gini??:face32:bakpe ustz Syuk(PK HEA) wat gini???mase tu lah biasa nye aku balek umah..huh:face21:mase aku dengar ustz Syuk kabo gitu,aku rezaq giler,nk nangis aser..:face29:huhu...tengok tuh...bile mase lagi aku nk balek umah,time2 aku xleh balek..ish...xsuke nih..:face61:dan ari nih adalah ari last aku balek umah mase Outing..lepas2 nih,xleh balek umah dah mase outing..benci nye..ape salahnye balek umah??kluar dri skolah jugak an??:119::14:gggggrrrhhhh!!...huish...letih weh idop gini..:face72:xpe lah,aku terima aje keputusan yg xbagos nih..nurin kate,ustz syuk wat gini sbb nih wasilah dri Allah.:face65:hmm..fine,aku trima je laa..nk wat cne gi..kite xde kuasa..:20:

Oh ye!aku nk gtaw yg minggu nih aku bz sgt kat skolah:face67:dgn klas tmbahannye,minggu sunnah wal jamaah nye,hah minggu dpn(start mlm nih)smbungan minggu sunnah tuh jgak..mlm nih ade red carpet n sume2 tu lah..:face34:hmmm..alamatnye,xprepare ape2 laa nk gi skolah esok..
n esok,aku nge sumer F3 yg laen ade kem BI kat dewan ulul albab..ahad dan isnin..pstu ade kelas sains plak..n then,ade hari koperasi plak..mcm2 aktiviti plak ade..:face61:aduhai....letihnye jadi manusia yg skolah kat the bezzz skul in de world nih:face75:pstu,trial PMR plak..eish...mcm mne nih??dh laa xprepare ape2 lagi..:69:hmm...ari slasa nih ade pnutupan minggun sunnah wal jamaah plak..emoticon02ei...letih2..n aku harap sgt tukar klas!!aku dh bosan dgn klas tuh..sunyi je idop dlm klas tu kau tau tak???aku xsuke...emoticon02BOSAN:face25:aku nk sgt shuffle klas...:123:hihi..

nih adelah sesi luahan hati..jadi byk bnde yg xpenting aku tulis kat sini..mungkin xmenarik minat korg nk bace..tp tujuan utama aku buat blog nih adelah nk tulis psl idop aku..xde bnde laen..tuh je..:face54:td aku baru abes klas Math..susah giler..:face53:aku rse mcm susah sgt nk masok..yg last tuh,xtau nape..byk dose kut..:face60:mintak maap smua kalo ak ade wat salah silap..n korg tolong doakan aku cepat2 khatam tahun nih yer!!aku xnak ummi ngan ayah kecewa..:face22:tolong doakan aku yer..jugak tolong doakan aku dpt 9A PMR 2011 nnti..tolong ye kawan2..:71:sbnarnye,aku kne pi klinik nih..nk kene check telinga..sakit tlinga..uwaa:face59:sedihnye idop aku..penuh dgn onak duri..huhu..trima aje lah..:face37:mungkin ade hikmah nye..oh ye!ummi kate tahon dpn,boleh laa kalo nk mintak skolah laen..maknenye,kalo ak xmau skolah imtiaz pon,xpe..hooray!!:face42:tp....skolah mne???:face37:tp,byk kenangan yg tersimpan kat skolah tuh..uwaaa..kalo lah skolah al amin ade cawangan utk skolah menengah an,msti lme dh ak skolah situ..uwaaa!!!rindu skolah al amin!!!:face41:rindu kawan2 aku..

oklah,nk dkt pkl 5 dh..satgi,ak dh kne balek asrama:face27:..malasnye!!:face48:eish...xboleh2..aku kne rajin:r::q:aku kne dpt 9A PMR nnti,aku kne khatam tahun nih jgak..org laen boleh buat knape aku xleh buat??:z:hihi...smangat2!!bbasha!!!aja aja fighting!!!weeeeeeeeeeeeeeeeee~:36:ok lah,nmpaknye aku kne pergi dlu yer smua..eh sblom tuh ak nak kasi tau yg aku ade misi tau..ssshhhhh...jgn bgtau org laen..rhsia antara kite je eh:face7:ei,aku ngan geng aku ade misi utk MENGURUSKAN BADAN:face12:kui kui kui...:face64:klaka2..ko percaya x??hehe..ini serius..ini betol2..xtipu sikit pon..hehe..tolong lah doakan kitorg bjaya mencapai target kitorg eh!eih,tp sblom tuh ak nk warn kat korg yg kami bukannye GEMOK EH!elok2 sket yer..kitorg cume naik berat bdn sket aje...tuh laa ade rncangan nk kuruskan badan..:face71:hikhikhik..xmalu..:62:

oklah,kol 5 ptg dh..gotta go!pray for me hah!:face56:
k,daa..:35:

aku masok spell and write it right BA
malu giler:face16:

Labels:

0 comments






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Do you know ?Honesty is the best policy in life