"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Fashionista. A word made up to describe women who live and breathe fashion. Typically, when one hears the word "fashionista" only one name come to mind to epitomize this stylish woman: Carrie Bradshaw. That's right. The fictional character from the TV series "Sex and the City," as portrayed by Sarah Jessica Parker, who took fashion to a whole new level.
italic bold

NETWORK



FOLLOW ME



RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


i'm speechless
Saturday, September 24, 2011 at 9:35 AM


Petang nih dah nak balek asrama.And malam nih ada solat hajat,so ummi pon ikut skali.Hmm..Tak tau nak tulis apa lagi.Tp yg pentingnya kalian semua tulun doakan supaya pencuri2 laknatullah itu dapat ditangkap dgn segera dan semoga kes nih cepat2 selesai.Dah serabut kepala hotak aku nak pikir pasal bnda yg xsudah2 nih..Dah lah nak PMR dah.nak baca buku pon tak tenang.Duk blackout aja memanjang..:(

Ok lah,aku ada terjumpa video bezzzz giler nih!Ouch!comel giler diorg nih..gak tau mau bilang apa??and i'm speechless right now!


Mereka tersangat comel!!




Kyuhyun hensem giler!!



Wish me good luck in PMR 2011
Bio Hazardous 2011
9A dalam GENGGAMAN!!

Labels:

0 comments



Pencuri guna taktik blackout dan bersembunyi atas syiling
Friday, September 23, 2011 at 10:59 AM

Assalamualaikum.
Jumaat 10.43 pagi

Huish,setelah berabad lama nya aku tak balek rumah akhirnya dpt jugak aku balek..hihi..aku nak balek sgt umah sbb byk sgt bnde yg blaku kat skolah..menyeramkan!!i wanna share u something..jgn bgtau org laen tau!sbnarnye semenjak dua menjak nih,skolah aku dimasuki pencuri yg entah dari mana datangnye..yg menakutkan lagi,dye masok asrama kitorg selang sehari.contohnya,hari nih menengah atas,esoknye pulak menengah bawah plak..

huhhh..begitulah rutin harian diorg.ttp aktiviti diorg menjadi jadi..xkira hari dh,kitorg rasa dye masok kwsn asrama kitorg hari2..yg peliknya,dye xprnah lagi curi duit kat menengah bawah,tp kat menengah atas,dh byk sgt diorg curi.adakah mereka cuma nak menakut-nakutkan kitorg aje??

taktik dye,dye buat blackout dan jalan utama diorg adlah kat atas siling asrama kitorg.mujur lah aku duk kat dorm bawah,so xde syiling lah,cuma syiling batu.hmm..tiap2 malam, ada je bunyi pelik2..kitorg ade gak dgr ade org rotan lah..ade org gogeh2 pintu laa..menakutkan..smpai ari tuh,banin masok asrama kitorg sbb nk tgkp pencuri tuh..takut giler masa tuh,,at that time*cewah*si maling itu ada kat dorm aisyah..serun deh..smpaikan mlm tuh jgak polis dtg kat skolah kiter..

tp,tiada sebarang tindakan pon aku nmpak.nak kata xboleh harap kan,,takut dye marah plak..tp mmg kenyataan pon..kene panggil CSI miami nih..hoooh..kalu bole panggil diorg,sure dh kne tgkap dh pencuri2 laknatullah tuh.lma dh kes nih..xslesai2..smpai lah skrg..xslesai jgak..kitorg berada dlm ketakutan je kat asrama tuh..

aku rasa an,si pencuri2 tuh x kluar pon dri kwsn asrama kitorg.Dye cuma duduk kat ats siling tuh aje.hish..seram btol laa..ksian puak2 dorm atas..smua dlm ketakutan.dh laa ada siling berlubang.alhamdulillah aku menetap kat dorm bwh.kalo tak,mau nya aku xmasok dorm.huihui..rabu malam tuh,diorg dh cuba nk tebuk tombol pintu dorm sofiyyah.ada kesan.....???....kikis2 gitu larh..uwaaa..takut!!

dah laa kat menengah ats,si pencuri2 tuh dh tebuk tombol pintu.so xmustahil diorg nak tbuk tombol pintu dorm kitorg plak..uhukuhuk...Ya Allah,lindungi kami...peliharalah kami..selamatkanlah kami..kami hambaMu yg dhaif..yg sentiasa mengharapkan pertolonganMu,Ya Allah..

byk sgt dh usaha yg kitorg dh buat..suruh cikgu2 ronda kwsn asrama kitorg.suruh banin(budak2 lelaki)jaga kwsn asrama kitorg.tp masih lgi xdpt tgkap si maling2 itu..kitorg dpt rasakan yg diorg guna ilmu..kitorg pon dh prnah kne pukau pon..jelas2 diorg guna ilmu..takutnya..yg kitorg sedihnya,banin form3 xcaye..dye kate kitorg puek(menipu)..sedih..tp banin form2 pcaya je,sbb diorg dh prnah nmpak pncuri tuh..sekilas mgkin..

ok lah,masa tdak mengizinkan..gotta go.nasi lemak is waiting for me!esok,kne balek dh..takut!!and esok gk ade smayg hajat kat skolah..nk PMR dh aku..doakan kjayaan aku ye korg smua!thnx!
assalamualaikum..

fallahu khairun hafizho,wahua arhamurrahimin..hafiz

4 comments



Malam yang sepi
Thursday, September 22, 2011 at 10:38 PM
Assalamualaikum..aku bru balek dri asrama
excited giler dpt balek umah..
time nih kene study jew,tp aku bukak je internet
xsdar diri..ok gotta sleep!
hav a nice dream!da!

0 comments



Maaf Zahiriah n batiniah
Saturday, September 03, 2011 at 11:19 AM

:113:Assalamualaikum semua..
Aku rase masih blom terlambat utk aku ucapkan Selamat hari rayaemoticon29maaf zahir batin ye..Ekcuali,aku slalu bukak internet nih,nak2 masa kat kampong:face71:u know,my kampong ade wifi tau.hihihi:face43:maju dah leni.cuma,aku aje yg malas nk update blog nih.xde mood.lagipon,aku kan dh nak pekse PMR:face67:so,kene laa buat2 rajin baca buku:face50:wekkk..hipokrit btol..duk dlm bilik,berkurung,kononnya study laa..balik2,duk tgh maen fb.hihihi:face39:ape2 pon,aku disini,Ainurul Awatif bt Azmi nk mintak maaf kat smua kalo ada wat salah ke..ape ke..sorry ye:face5:

Aku baru balik dri kampg ari khamis malam tuh,sampai umah pukul 3pagi.Aku ade kije sket kat umah nih.tu pon xsiap agi,nih pon curi2 je jenguk blog nih.:49:eih,amacam blog aku??:face46:aku baru edit2 smalam.smangat aku mengedit sana sini..ngeh3..:77:

Oh ye,atok aku baru lpas operate.dye ade kanser,...ari tuh,dye kene buang langit2 dlm mulut tuh dgn bhgian dlm muka sblh kiri:face36:kecut prot aku dgr..ksian atok aku,xleh makan..minum..:face32:boleh minum susu je,tu pon kene gune tiub.sengsaranya hidop..:face60:Takpe lah,kita sama2 doakan kesejahteraan atok aku,Muhd Noor bin....??..hehe..:face4:

Well,aku xsempat pon nk beraya kat umah jiran2 aku.ngan kawan2 aku..Dah,balek lmbat sgt,mana sempat.takpe lah,lepas PMR nnti,pergi lah mne aku nk pergi pon.hehe,pstu aku nk blogwalking spuas puas hati aku...hehe..emoticon10Korg tulun doakan aku eh!9A PMR n 30 juz kalamullah:n:Aku nk pasang mahkota kat ummi ngan ayah kat syurga nnti:48:Doakan kejayaan aku!:86:

Ummi :adek,jangan minum air batu tuh..batuk kang,:face35:
Dibah :bukan minum air batu,minum air aje..
Ummi :mr.bean btol..:face61:
Aku ::face25:......////,,,.....

*iklan sebentar:31:


:104:Petang nih aku dh nk balek asrama.Malasnye....taknak balek,:7:Tinggi nya pandangan orang luar dkt budak2 SM imtiaz Dungun nih...School of Excellence lah katakan..:face71:tp,perangai tuh Excellence ke tidak??:87:Tepuk kepala tanya selera:face7:Manusia akhir zaman.mcm tuh laa..

Babak 21
Ari tuh,aku kene berleter oleh seorg cikgu yg baik hati..:face68:Cikgu sejarah.Ya Allah,masa tuh hanya Tuhan je tau..5 guni kene atas kpala aku..dokek kene atas kpala*ayat terengganu*Masa tuh aku rsa nk nangis giler..:face63:
Aku tahan je sebak di dada ini.Aku rsa nk menjerit kuat2 dlm kelas tuh.Kayya blebe ke aku..dah laa smua org ade dlm kelas.Aku nih kurang cerdik sket bab Sejarah nih.sbb aku xminat bnde2 fakta kan.So,aku xleh gi dgn Sejarah.Sampai bila2 pon,aku xsuka sejarah!wekkk:face50:uwaaa..tp,aku kene suka jgak sejarah sbb aku nk dpt 9A:face60:xpe laa..akan aku usahakan..:face72:

Oklah,tuh aje kut yg dpt aku luahkan buat kali nih.satgi nk kemas2 n gosok2 baju.:55:elok sgt lah tu,keje umah xsiap agi.belambak..mampus aku kne blebe..erh...srabut2..
Eh,xleh srabut2..hari raya kan.Ok,lastly...

Selamat hari raya..Maaf Zahir Batin

Lemah lembut tuan puteri
Berkain cindai cantik dipandang
Meriah menyambut Aidilfitri
Sahabat handai datang bertandang

Udara dingin hening pagi
Tabuh bising mulakan hari
Aidilfitri menjelma lagi
Masing-masing pakai berseri

Tanpa mengira miskin kaya
Pangkat kedudukan hamba shaya
Sama-sama menyambut raya
Maaf-maafan dihari bahagia

Aidilfitri hari kemenangan
Kejayaan menempuh halangan
Mengenali erti kesenangan
Bagi mereka yang kekurangan

Aidilfitri hari kemaafan
Menghapus kesalahan sesama insan
Memupuk perpaduan sesama ehsan
Mengikat tali keakrapan

Cincin disarung hati berdebar
Jarinan lembut wajah terhias
Ramadan disambut penuh sabar
Aidilfitri disambut dengan meriah


emoticon01Semoga kita dapat bertemu lagi dgn Ramadhan tahun hdapan.InsyaAllah:face40:


credits:
www.budiey.com
weheartit.com
youtube.com

Labels:

0 comments






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Do you know ?Honesty is the best policy in life